Van vraag tot levering

We hebben alles in huis

Hoe mogen we u helpen? Ohron Industries richt zich op het managen van de gehele supply chain zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn. Wat is uw ambitie?

Onze mogelijkheden

Zandgietwerk (uw product)

Spuitgietwerk (uw product)

Van vraag tot levering

Idee / vraag

Heeft u een idee, een concrete vraag of wellicht al een tekening? Leg het bij ons neer en we kijken samen met u hoe we dit op de beste manier kunnen aanpakken.

j

Ontwerpen

Bij ons team van ontwikkelaars gaan innovatiekracht en kennis hand in hand. Wij bieden ondersteuning in de ontwikkeling van een nieuw product of ontwikkelen in opdracht van u een volledig nieuwe toepassing.

Projectmanagement

Wij beheersen alle activiteiten om een project te doen slagen. We nemen de verantwoording bij het organiseren, voorbereiden, plannen, uitvoeren en afronden van het project. Op basis van uw vraag/tekening/product en specificaties zijn wij in staat om een kwalitatief goed eindproduct te leveren.

Productie

In onze nieuwe productieomgeving kunnen wij de volledige productie voor uw verzorgen. Wij bieden technisch hoogwaardig zandgietwerk volgens Europese standaarden.

Assemblage

Doordat we gebruik maken van sub-assemblage in China, zijn wij in staat snellere doorlooptijden te realiseren en hierdoor lagere kosten. Uiteraard garanderen wij hierbij de hoge kwaliteit die u van ons gewend bent.

Levering

Met een groot aantal zeecontainers per jaar richting Europa weten we waar er voordelen te behalen zijn. We bieden u enorme flexibiliteit en flinke schaalvoordelen. In Belfeld kunnen wij uw producten eventueel op voorraad houden. Wij kunnen Just in Time (JIT) rechtstreeks aan uw productielijn leveren. We denken met u mee over de ideale logistieke oplossing en een juiste balans in de kostenbeheersing.

Waar kunnen we u mee helpen?