Uw product

Spuitgietwerk

In de markt van aluminium gietwerk speelt naast zandgietwerk ook spuitgietwerk een belangrijke rol. Spuitgietwerk, oftewel hogedrukgieten, is economisch de meest gunstige gietmethode voor hoge aantallen, met kleine tot middelgrote afmetingen. Materialen met een laag smeltpunt zoals lood, zink, aluminium en magnesium zijn uitermate geschikt voor (hogedruk) spuitgieten.

Ervaring en efficiëntie

Spuitgieten is een volledig automatisch proces. Met dit proces wordt het vloeibare metaal onder hoge druk (tot maar liefst 1500 bar) in de matrijs gespoten. Hogedrukgieten bereikt de hoogste toleranties van metalen gietstukken en kenmerkt zich door een hoge oppervlaktekwaliteit.

Onze partner in China, de JJ Group, heeft naast het zandgietwerk ook de mogelijkheid in huis voor spuitgietwerk. Wij leveren al 10 jaar aan verschillende markten spuitgietwerk. Dit varieert van bedrijven voor het leveren van afvoersystemen tot producenten van meubels met aluminium onderdelen. Deze markt is heel divers en wij kunnen met onze hoogwaardige fabriek hier goed op inspelen. Het onderscheidend vermogen in onze spuitgiet divisie ligt in het feit, dat daar de tools door de fabriek zelf gemaakt worden. Dit heeft voordeel in de kosten en realiseert ook een meer efficiënt vrijgaveproces van uw product.

Waar kunnen we u mee helpen?