Dejatech op ISH Frankfurt 2015

Onze strategische partner Dejatech Ges heeft 10-14 Maart wederom deelgenomen aan de ISH beurs in Frankfurt.

De ISH is de grootste en meest toonaangevende beurs van Europa op het gebied van installatie, sanitair en verwarming. Op deze beurs ziet u de trends voor de komende jaren en zijn er productintroducties van alle grote spelers in de installatiewereld.

Tijdens de ISH werden onze nieuwe producten waaronder de Furesoro, Vertiflex, Floorflex en Intermodul aan het publiek gepresenteerd. Op alle producten is tot grote tevredenheid met enorme belangstelling gereageerd. Veel nieuwe contacten zijn gelegd en de opvolging hiervan is in volle gang. Mocht er echter vanuit uw kant nog meer interesse bestaan in de nieuwste ontwikkelingen van Dejatech? Breng even een bezoek aan www.dejatech.nl